top of page

Manresa i Barça CBS, campions!

Ja tenim campions del I Torneig de Farners! Es tracta del Catalana Occident Manresa, en categoria masculina, i el Barça CBS en femenina. Han estat tres dies molt intensos, però amb una quantitat i, sobretot, qualitat d'equips i partits espectacular. Des del Club Bàsquet Farners volem agraïr a TOTHOM que ho ha fet possible i esperem que us hagin quedat ganes i forces per repetir l'any vinent.

Tot seguit, fem un breu repàs de com ha anat el darrer dia de competició:

MASCULÍ

Final

El Catalana Occident Manresa va guanyar a la final masculina al FC Barcelona B en una emocionant final que va acabar amb el resultat de 74-69. El primer parcial va ser pels blaugranes (12-18), però els manresans van tornar a entrar al partit i van marxar als vestidors amb un mínim marge en contra de dos punts. Ja al tercer quart, els del Bages també van aprofitar que Dino Radoncic, juador clau pels blaugranes, es va carregar ràpid de faltes. Es va arribar a l'últim període amb un punt a favor del Manresa (49-48) gràcies a un triple en l'últim segon de Pau Martínez. Ja al darrer quart, i des de la defensa, els manresans van provocar certa precipitació a les files del Barça, que seguia al partit gràcies als punts de Radoncic (18 a la final i màxim anotador del Torneig). Max Claver, del Manresa, va ser l'MVP amb 24 de valoració a la final.

Final

El Barça CBS es va emportar la final femenina per 64-53 contra el Cervera, en una final molt més disputada del que relfecteix el resultat final, ja que fins al final del partit les blaugranes no van assegurar el partit. Liderades per Laura Moya, autora de 29 punts, les jugadores del Barça CBS van sentenciar entre el tercer i l'últim quart amb un parcial d'11-0 que deixava un marcador de 48-44. Això, sumat a l'acumulació de faltes de les cerverines (quatre jugadores van acabar amb 5 faltes) va deixar el partit vist per sentència.